Stagiaires welkom!

Beste cursisten van de opleiding: "Begeleider in de kinderopvang"


Aangezien het eerste semester van dit schooljaar van start gaat zullen jullie misschien stilaan al op zoek willen gaan naar een nieuwe stageplaats, toch?! Misschien loop je momenteel wel stage op een plaats waar je je voor 100% thuis voelt. Of juist ergens waarvan je hoopt dat de stage heel snel gedaan mag zijn... Alles is mogelijk!
Wij, het team van kinderdagverblijf Twinkel, willen jullie alvast warm maken voor een volgende stage. Een unieke ervaring als het ware. Waarom? Omdat we bij Twinkel werken op een responsieve, natuurlijke, liefdevolle en ecologische manier. Hoe dan?                                                                                                       

 Zo!
Baby's én peuters de hele dag door in een ergonomische draagzak, opvoeden zonder straffen en belonen, geen kindjes laten huilen, nultolerantie wat betreft gesuikerde voeding, exclusief vegetarische maaltijden, mama's die zich gezellig in de zetel in onze speelkamer neervlijen om hun kindje borstvoeding te geven, respect voor de multiculturele samenleving, elke dag buitenspelen, wasbare luiers en billendoekjes, sensitief en empathisch omgaan met de kindjes,...
Ben je plots heel nieuws- en leergierig geworden? Hebben we iets bij je losgemaakt? Voel je wel iets voor deze manier van werken? Vind jij ook dat het anders kan en moet dan het klassieke opvoedings- en verzorgingspatroon? Dan denken wij dat jij bij ons aan het juiste adres bent voor je volgende stage.
Wees er snel bij want wij hebben slechts plaats voor 2 stagiaires per semester aangezien we kleinschalig werken met gemiddeld zo'n 14 kindjes per dag.
Als je geïnteresseerd bent en je wil graag langskomen voor een intakegesprek mag je mailen naar [email protected].
Graag zouden we in jouw mailtje te weten komen in welke module van de opleiding je momenteel zit en willen we graag al lezen waarom je bij ons stage zou willen doen. Dat kan een uitgebreid stuk zijn maar het mag uiteraard ook in een paar korte zinnen.                                                                                                              

Hopelijk tot snel, in kinderdagverblijf Twinkel!

Volg je een opleiding in de kinderopvang en zoek je nog een stageplek?

neem dan snel contact met ons op