TEAM

Bij Twinkel kunnen er verschillende medewerkers zijn die uw kindje opvangen. We werken met vaste en gediplomeerde medewerkers, maar ook vrijwilligers, stagairs of interim medewerkers zijn bij ons aan het werk. 

We trachten onze kennis continue bij te schaven en volgen regelmatig vormingen zoals: aromatherapie bij kinderen, babymassage, body map, brand blussen en evacuatie, natuurbeleving bij baby's, EHBO, gezonde voeding, het belang van diervrije voeding, …

Inge

Inge is een 42-jarige mama van Ashley en Aisja van 21 en 15 en van een zoon, Amin van 11. Dankzij haar opleiding jeugd- en gehandicaptenzorg is ze een gediplomeerd opvoedster en met haar kennis als kindervoedings-deskundige weet ze wat nodig is voor een gezond voedingspatroon bij kindjes. Inge is verantwoordelijke van Twinkel sinds 2010 en werkte voordien als onthaalmoeder. Ze is een creatieve bezige bij met een passie voor een gezonde levensstijl. Ze houdt van muziek, kunst, de natuur, rust en stressvrije maar actieve uitstapjes. In het verleden werkte ze onder andere in de horeca, als buurtwerkster, opvoedster in de lagere school, hulp juf in de kleuterklas, ballonnenclown, grimeur, … Inge is elke ochtend en late namiddag aanwezig in Twinkel en overdag vooral op maandag en dinsdag. Zij zorgt voor de logistiek achter de schermen. Tussendoor mogen ouders haar altijd bereiken.

Yassmina 

Yassmina, 23 jaar, is een gediplomeerd kinderbegeleidster. Haar passies zijn zwemmen, reizen, zingen en kan heel de dag door dansen. Yassmina is energiek, vrolijk en heeft een groot hart voor kinderen. Ze werkt sinds 2018 in Twinkel en heeft ervaring als begeleidster in verschillende kinderdagverblijven waaronder " 't Elandje". Yassmina is alle dagen aanwezig, behalve op vrijdag.

Sofie 

Sofie vond in 2018 voor de tweede keer in haar leven dé perfecte werkplek, kinderdagverblijf Twinkel. Op dinsdag en vrijdag zorgt ze met veel liefde voor de kindjes. Naast kinderverzorgster is ze bovenal moeder van 2 schatten. Elodie maakte van haar mama in de herfst van 2015 en Maurice vervolledigde die taak in de zomer van 2019. Qualitytime met haar gezin, gezellige onderonsjes met vriendinnen en deugddoende bezoekjes aan de wellness zijn voor haar de ultieme vormen van stressrelief.

Naima

Naima, 22 jaar en pas getrouwd. Naima is eveneens een kinderverzorgster met diploma en heeft werkervaring als verzorgster in een bejaardentehuis, verkoopster en ervaring als kinderverzorgster in verschillende kinderdagverblijven waaronder "ons peuterhuisje".

Met Naima haar positieve ingesteldheid brengt ze iedereen aan het lachen en is een echt "familiemens". Naima maakt van elke handeling een liedje en heeft een aanstekelijke vrolijkheid bij de kindjes. Naima werkt in Twinkel op maandag, woensdag en donderdag.

Tijdelijke begeleiders

Momenteel hebben we een taalstagiaire in Twinkel, Badia, zij helpt bij de verzorging, spel en begeleiding van de kindjes.