TEAM 

 Bij Twinkel kunnen er verschillende medewerkers zijn die uw kindje opvangen. We werken met vaste en gediplomeerde medewerkers, maar ook vrijwilligers, stagairs of interim medewerkers zijn bij ons aan het werk. We trachten onze kennis continue bij te schaven en volgen regelmatig vormingen zoals: aromatherapie bij kinderen, babymassage, body map, brand blussen en evacuatie, natuurbeleving bij baby's, EHBO, gezonde voeding, het belang van diervrije voeding, …


Inge                                                 

Inge Donckers is  mama van Ashley °'98, Aisja °'04  en Amin °'08. Dankzij haar opleiding jeugd- en gehandicaptenzorg is ze een gediplomeerd opvoedster en met haar diploma als kindervoedings-deskundige weet ze wat nodig is voor een gezond voedingspatroon bij kindjes. Inge is verantwoordelijke van Twinkel sinds 2010 en werkte voordien als onthaalmoeder. Ze is een creatieve bezige bij met een passie voor een gezonde levensstijl. Ze houdt van muziek, kunst, de natuur, rust en stressvrije maar actieve uitstapjes.

In het verleden werkte ze onder andere in de horeca, als buurtwerkster, apotheekassistente, opvoedster in de lagere school, hulp juf in de kleuterklas, ballonnenclown, grimeur, … Inge is elke ochtend en late namiddag aanwezig in Twinkel en overdag vooral op maandag en vrijdag. Zij zorgt voor de logistiek achter de schermen. Tussendoor mogen ouders haar altijd bereiken. Ze schreef in 2021 het boek: "Samen groeien. Natuurlijk opvoeden, ook in de kinderopvang".


Sofie 

Sofie vond in 2018 voor de tweede keer in haar leven dé perfecte werkplek, kinderdagverblijf Twinkel. Op dinsdag en vrijdag zorgt ze met veel liefde voor de kindjes. Naast kinderverzorgster is ze bovenal moeder van 2 schatten. Elodie maakte van haar mama in de herfst van 2015 en Maurice vervolledigde die taak in de zomer van 2019. Qualitytime met haar gezin, gezellige onderonsjes met vriendinnen en deugddoende bezoekjes aan de wellness zijn voor haar de ultieme vormen van stressrelief.Magda

Magda Bouhajra, mama van 3.

Na enkele jaren administratief werk begon Magda te werken in een groot kinderdagverblijf waar ze haar roeping eindelijk vond. Ze is trots om te zeggen dat ze nu een gediplomeerd kinderverzorgster is en terecht is gekomen in een gezellige crèche waar ze zich thuis voelt. 

Magda is een familiemens en vindt het plezierig om met kindjes bezig te zijn, met hen te spelen en dingen bij te leren.

Als ontspanning gaat ze graag shoppen met vriendinnen, samen lekker eten of zwemmen. Ook geniet ze enorm van een wandeling in de natuur.

Magda werkt in Twinkel op donderdag en vrijdag.


Yassmina

Saloua

Ekram